Delia a doborat un nou record: Videoclipul piesei "Da, mama", peste un milion de vizualizari la o zi de la lansare

Delia a doborat un nou record: Videoclipul piesei

"Cum ne noi" si "Pe aripi de vant", alte doua piese care au stabilit recorduri Numarul de vizualizari stabilit de videoclipul piesei "Da, mama" nu este primul record stabilit de o melodie cantata de Delia. Totodata, "Pe aripi de vant" este prima piesa care s-a mentinut timp de 21 de saptamani pe prima pozitie in topul MediaForest Romania.

acum 68 luni (1 Jul 2015)

Cea mai noua piesa a Deliei, lansata luni, 29 iunie, se bucura de un real succes in mediul online. Single-ul "Da, mama" a devenit prima piesa in limba romana care a depasit pragul de un milion de vizualizari pe canalul Youtube la doar o zi de la lansare, scrie ziarul "Click!". are un mesaj pe cat de dur, pe atat de adevarat pe care si-l pot asuma majoritatea femeilor, dar si a barbatilor, chiar daca e prezentat dintr-o perspectiva feminina.

Melodia este o coproductie Cat Music si Global Records, compusa de Carla's Dreams, compozitorii hitului "Cum ne noi", si este produsa de Claudiu Ursache si Alex Cotoi.

Videoclipul a fost regizat de Barna Nemethi, il are pe Radu Stan ca producator si pe Marius Apopei ca DOP (Director of Photography). "Da, mama" a fost lansata simultan pe toate posturile de radio din Romania in aceasta dimineata. "Cum ne noi" si "Pe aripi de vant", alte doua piese care au stabilit recorduri

Numarul de vizualizari stabilit de videoclipul piesei "Da, mama" nu este primul record stabilit de o melodie cantata de Delia. Piesa "Cum ne noi", lansata in colaborare cu Carla's Dream, este prima piesa in limba romana care a depasit 15 milioane de vizualizari pe Youtube in mai putin de-o luna si jumatate de la debut.

Piesa "Cum ne noi" a fost compusa de membrii trupei Carla's Dreams, iar producatorii sunt Play & Win. In ultimul an, Delia a adunat, in total, peste 67 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Totodata, "Pe aripi de vant" este prima piesa care s-a mentinut timp de 21 de saptamani pe prima pozitie in topul MediaForest Romania.

Pe de alta parte, Delia, componenta a juriului "X Factor", se va afla in aceasta vara pe aceeasi scena cu Robbie Williams. Pe 17 iulie, aceasta va canta in deschiderea concertului pe care artistul britanic il va sustine la Bucuresti, in Piata Constitutiei. Totodata, aceasta se pregateste... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro