Defectiune la metrou: circulatie ingreunata pe Magistrala 2, dupa ce un cablu a luat foc la Piata Victoriei

Defectiune la metrou: circulatie ingreunata pe Magistrala 2, dupa ce un cablu a luat foc la Piata Victoriei

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat pentru "Adevarul" ca institutia a fost anuntata de incidentul de la metrou si de o posibila interventie a ISU, "pentru o defectiune tehnica la o sina la Piata Victoriei", insa nicio echipa nu a fost solicitata la fata locului.

acum 63 luni (2 Apr 2015)

Din cauza defectiunii in urma careia ar fi luat foc un cablu, s-a format un fum dens in statia de metrou Piata Victoriei. Intre 6.50 si 7.25 s-a circulat pe un singur fir, pentru ca linia afectata a fost scoasa de sub tensiune pentru reparatii", au explicat reprezentantii Metrorex pentru Adevarul.

Circulatia s-a desfasurat cu dificultate timp de o ora pe ambele sensuri de mers.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat pentru "Adevarul" ca institutia a fost anuntata de incidentul de la metrou si de o posibila interventie a ISU, "pentru o defectiune tehnica la o sina la Piata Victoriei", insa nicio echipa nu a fost solicitata la fata locului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro