Dedeman, implicat in cel mai mare scandal de retail cu care s-a confruntat vreodata: "Pedepsele din Romania, mai drastice decat in orice alta tara UE"

Dedeman, implicat in cel mai mare scandal de retail cu care s-a confruntat vreodata:

In raportul Consiliului Concurentei este scos la iveala faptul ca 41 de companii active pe piata distributiei de usi si piata distribuitiei centralelor termice si a boilerelor au primit amenzi in valoare de 28,12 milioane de lei (circa 6,32 milioane de euro) pentru incheierea unor intelegeri anticoncurentiale.

acum 93 luni (20 Sep 2016)

In raportul Consiliului Concurentei este scos la iveala faptul ca 41 de companii active pe piata distributiei de usi si piata distribuitiei centralelor termice si a boilerelor au primit amenzi in valoare de 28,12 milioane de lei (circa 6,32 milioane de euro) pentru incheierea unor intelegeri anticoncurentiale. In acest fel, sanctiunile aplicate de Consiliul Concurentei in cadrul investigatiilor a avut ca obiect intelegerile prin care au fost fixate preturile pentru produsele Porta KMI Romania (usi) si Ariston Thermo Romania SRL (centrale termice). Consiliul Concurentei a constatat ca intre fiecare dintre cele doua companii si distribuitorii ei s-au au incheiat contracte prin care stabileau preturile de revanzare sau cotele de adaos comercial. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro