Decorarea casei in culori de vara

Decorarea casei in culori de vara

Pe site-ul personal va povesteam la un moment dat despre design-ul nordic si despre modul in care culorile pot anima acest stil caracterizat de linii simple si de piese de mobilier putin ornamentate. Deoarece multe dintre creatiile ce ii apartin sunt atemporale, datorita functionalitatii si adaptabilitatii intr-o multitudine de spatii, alternarea nuantelor de la un sezon la altul se poate face cu o destul de mare usurinta.

acum 75 luni (2 May 2015)

>

Vara inseamna culoare, energie, aroma, asa ca motivele sunt intemeiate sa ne inspiram din mediul exterior si in amenajarea interioarelor. Si derivatele lor merg la fel de bine.

Pentru ca am pomenit de delicatete, in sezonul cald sunt recomandate tesaturile fie din fibre naturale, fie cele extrem de fluide. Pernele si husele din in sunt varianta perfecta pentru zilele si noptile toride, iar perdelele din matase, organza sau chiar voal permit aerului sa circule usor prin incapere. De altfel, aceasta este si cea mai usoara forma de introducere a culorii in ambient, prin tesaturi. Cateva rame decorative, un abajur cu imprimeu floral si draperii in culori de vara si transformarea este gata!

Revenind putin la pasteluri, ele merg foarte bine in combinatie cu decoratiunile marine:

Gasiti AICI mai multe idei de amenajari inspirate de valurile marii. Iar inainte de a ajunge la amenajare, ar fi bine sa incepeti cu lacuirea lemnului si metalului.

Pe site-ul personal va povesteam la un moment dat despre design-ul nordic si despre modul in care culorile pot anima acest stil caracterizat de linii simple si de piese de mobilier putin ornamentate. Deoarece multe dintre creatiile ce ii apartin sunt atemporale, datorita functionalitatii si adaptabilitatii intr-o multitudine de spatii, alternarea nuantelor de la un sezon la altul se poate face cu o destul de mare usurinta. De altfel, daca va doriti o baza pe care sa puteti varia cu usurinta, design-ul scandinav este o buna varianta.

Despre cum puteti amenaja un apartament mic in stil nordic in culori de vara am scris AICI.

Indiferent de culorile pe care le alegeti pentru a aduce un plus de dinamism si vitalitate in ambientul dumneavoastra, nu va sfiiti sa combinati tonurile. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro