Declaratii halucinante ale lui Gigi Becali: "Cand trec vamile vazduhului nu scot numele Stelei, ci crucea lui Hristos"

Declaratii halucinante ale lui Gigi Becali:

Oamenii nu sunt prosti, minciuna e acolo, e a lui Satan, au lucrari satanice, diavolicesti, ce ai tu cu echipa asta care a adus 25 milioane in fotbalul romanesc?

acum 55 luni (22 Dec 2016)

"Daca familia mea e sanatoasa, toate celelalte lucruri le primesc cu liniste si cu blandete. Nu ma mantuiesc cu Steaua, cand trec vamile vazduhului nu scot numele Stelei, ci crucea lui Hristos. In Romania nu te atasezi de nimic. La noi e totul dupa ureche si dupa vant. Daca se dirijeaza de acolo, ce sa fac, sa ma pun eu impotriva puterii? Nu numele e problema mea. Daca o se intample asa, pentru mine e o provocare sa vedem daca suntem de partea adevarului sau a minciunii. Stelistii vor veni dupa mine, vor spune ca lui Becali i s-a facut o nedreptate si ca asta e de fapt Steaua lor. Dreptatea-i dreptate si adevarul e adevar.Nimeni nu ma poate invinge, intotdeauna am purtat sabia adevarului, asa cum scrie si in Evanghelie.

Oamenii nu sunt prosti, minciuna e acolo, e a lui Satan, au lucrari satanice, diavolicesti, ce ai tu cu echipa asta care a adus 25 milioane in fotbalul romanesc? Nu va ajunge cat ati distrus, ma criminalilor? De ce vreti sa distrugeti caruta cu cai puternici care aduce bani Romaniei?", a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro