Declaratii de dragoste la Cotroceni. Klaus Iohannis: Ati fost un sportiv de vis! Ilie Nastase: E cea mai frumoasa zi din viata mea!

Declaratii de dragoste la Cotroceni. Klaus Iohannis: Ati fost un sportiv de vis! Ilie Nastase: E cea mai frumoasa zi din viata mea!

Presedintele Klaus Iohannis, un mare iubitor de tenis, l-a decorat la Cotroceni pe tenismanul Ilie Nastase, care implineste astazi 70 de ani. "Ati fost nascut, domnule Ilie Nastase, sa oferiti tuturor iubitorilor de sport mai mult decat performanta, ati fost un fenomen al naturii umane pe terenul de tenis (...) Pentru generatia mea, ati fost un sportiv de vis.

acum 39 luni (19 Jul 2016)

Presedintele Klaus Iohannis, un mare iubitor de tenis, l-a decorat la Cotroceni pe tenismanul Ilie Nastase, care implineste astazi 70 de ani.

"Ne-am reunit astazi, la Palatul Cotroceni, pentru a va recunoaste si onora performantele si contributia dumneavoastra de necontestat la prestigiul international pe care l-ati imprimat tenisului romanesc, prin acordarea celei mai inalte distinctii a statului roman, Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Comandor.

Astazi, tenismanul implineste 70 de ani, iar presedintele i-a spus acestuia ca "si pentru un Presedinte, o astfel de coincidenta, de festivitate, este o ocazie rara". si va doresc sa ramaneti in continuare la fel de activ si sa insuflati determinare tinerilor sportivi!", i-a mai spus Iohannis.

"Ati fost nascut, domnule Ilie Nastase, sa oferiti tuturor iubitorilor de sport mai mult decat performanta, ati fost un fenomen al naturii umane pe terenul de tenis (...) Pentru generatia mea, ati fost un sportiv de vis. Desi nu aveam la dispozitie mijloacele media de astazi, cand juca Ilie, era sarbatoare: ne adunam cu totii in fata unui televizor ori deschideam aparatele de radio pentru a admira si asculta spectacolul pe care il creati pe teren".

La randul sau, Ilie Nastase i-a marturisit lui Klaus Iohannis ca este cea mai frumoasa zi din viata lui, i-a multumit pentru decoratie, pe care si-a si pus-o imediat in piept. "Nasty" ("obraznicul"), cum a fost poreclit de americani, a adus spectacolul pe terenurile de tenis din intreaga lume, imbinand tehnica ireprosabila si loviturile de geniu, cu glumele, uneori socante.

+Imagini SOCANTE: Strazile Moscovei INVADATE de zeci de mii de MUSULMANI. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro