DECLARATIE incurajatoare a lui DACIAN CIOLOS: "Romania este CAPABILA sa-si asume lupta impotriva CORUPTEI, fara sa fie monitorizata din EXTERIOR"

DECLARATIE incurajatoare a lui DACIAN CIOLOS:

Societatea romaneasca a demonstrat deja asta in ultima perioada si acest gen de argumente sunt importante si in pozitia pe care partenerii nostri europeni o vor lua, inclusiv vizavi de acest gen de decizii politice (n.r — integrarea in Spatiul Schengen)", a declarat premierul Romaniei intr-o conferinta de presa comuna cu Mark Rutte, potrivit Agerpres.

acum 98 luni (9 Mar 2016)

Dacian Ciolos, prim-ministrul Romaniei, i-a spus omologului sau olandez, Mark Rutte, ca societatea romaneasca este capabila sa isi asume "fara sa fie monitorizata din exterior" lupta impotriva coruptiei si independenta justitiei.

"Am avut astazi timp, cu ocazia acestui pranz, sa intram in detalii legate de situatia politica din Romania, de stabilitatea economica pe care o avem, de maturizarea societatii romanesti care este capabila sa isi asume, ea singura, fara sa fie monitorizata din exterior, anumite responsabilitati, inclusiv in privinta luptei impotriva coruptiei si a independentei justitiei. Societatea romaneasca a demonstrat deja asta in ultima perioada si acest gen de argumente sunt importante si in pozitia pe care partenerii nostri europeni o vor lua, inclusiv vizavi de acest gen de decizii politice (n.r — integrarea in Spatiul Schengen)", a declarat premierul Romaniei intr-o conferinta de presa comuna cu Mark Rutte, potrivit Agerpres. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro