Declaratia mamei fetei violate din Vaslui pentru CNA, data publicitatii. Ce le-a spus femeia despre emisiunea "La Maruta"

Mama fetei violate din Vaslui le-a relatat membrilor CNA cum a procedat echipa emisiunii "La Maruta" pentru a o convinge atat pe ea, cat si pe tanara sa intre in direct, declaratiile contrazicand explicatiile postului si ale realizatorului TV Catalin Maruta. Pe de alta parte, oficialii Pro TV sustin ca atat mama, cat si fiica au semnat "personal si de bunavoie" acordurile de participare la emisiune si acordare a interviului, subliniind ca echipa emisiunii le-a explicat "clar si deschis" cum se va desfasura interviul. Am fost informati ca isi doreste sa apara si sa vorbeasca si am decis sa mergem mai departe cu ea, luand in considerare mai multe lucruri: este majora, si-a dat acordul in scris si au trecut opt luni de la incident, timp in care ea a facut terapie psihologica si a mers la scoala, viata ei redevenind aproape la normal", a explicat Maruta.

acum 88 luni (26 Jul 2015)

Mama fetei violate din Vaslui le-a relatat membrilor CNA cum a procedat echipa emisiunii "La Maruta" pentru a o convinge atat pe ea, cat si pe tanara sa intre in direct, declaratiile contrazicand explicatiile postului si ale realizatorului TV Catalin Maruta. Aceasta a precizat, printre altele, ca i s-a promis ca va filmata cu spatele timp de zece minute, iar fiica ei nu va aparea la televizor. De asemenea, femeia si-a exprimat dorinta de a nu mai fi dezbatut acest subiect, precizand ca nu sunt vedete, ci oameni simpli. Intre timp, au mai aparut si alte echipe si am spus doamnei ca nu vreau sa stau la discutii, iar doamna a spus . Atunci i-am spus ca nu pot lua decizia pentru ca am o doamna avocata. Aceasta i-a spus ca, daca vreau, pot intra cinci minute, dar sa nu-mi arate fata si nici pe fata sa nu o dea pe post. Au venit in casa, am zis ca stau cu spatele spre camera, dar mi-au zis ca nu este in regula, . Doamna avocata le-a spus ca fata sa fie acoperita, ei nu s-au tinut de cuvant. Si a inceput emisiunea, cand colo emisiunea a fost de o ora si jumatate, in ultima pauza de publicitate, unul dintre domnii reporteri i-a spus fetei: . Doamna avocata a vazut toata emisiunea si chiar a sunat, cand inca nu erau plecati reporterii, si le-a spus ca nu este bine ce au facut. CNA nu a luat o decizie CNA a dezbatut in sedinta din 23 iulie decizia postului Pro TV de a dezvalui identitatea victimei abuzului sexual din Vaslui, insa fara a lua o decizie. In sedinta au fost prezenti si trei reprezentanti ai postului Pro TV, Adriana Papureanu, Andreea Retea, producator executiv al emisiunii "La Maruta", si un reprezentant al departamentului juridic. Acestia au explicat, inainte ca mama victimei sa faca declaratiile, ca a existat un acord semnat din partea tinerei din Vaslui si a mamei sale pentru a aparea pe post si ca au fost in legalitate. Valentin Jucan: "Pro TV i-a distrus viitorul" Contactat de reporterii "Adevarul", Valentin Jucan a subliniat ca trei dintre membrii CNA, resp... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro