Declaratia de avere a lui Tudorel Toader, propus ministru al Justitiei: are sase case, terenuri agricole si padure

Declaratia de avere a lui Tudorel Toader, propus ministru al Justitiei: are sase case, terenuri agricole si padure

Potrivit declaratiei sale de avere, detine aproape trei hectare de teren agricol in Vulturu, un hectar de padure la Fitionesti, un teren agricol de 17.800 mp la Focsani, un teren intravilan de 170 mp la Iasi. Sotia sa a avut venituri de 48.000 de lei, din calitatile de profesor la Universitatea de Meidicna si Farmacie din Iasi si medic primar la Spitalul Sf Spiridon din Iasi.

acum 59 luni (22 Feb 2017)

Propunerea lui Sorin Grindeanu pentru functia de ministru al Justitiei este Toader Tudorel, originar din Vrancea. In varsta de 57 de ani, acesta s-a nascut in comuna Vulturu, unde detine cele mai multe proprietati, respectiv locuinte si terenuri.

Potrivit declaratiei sale de avere, detine aproape trei hectare de teren agricol in Vulturu, un hectar de padure la Fitionesti, un teren agricol de 17.800 mp la Focsani, un teren intravilan de 170 mp la Iasi.

Apartamentul din Focsani l-a inchiriat unei firme de securitate, dar in urma cu ceva timp Toader Tudorel ne-a declarat ca vrea sa-l transforme in cabinet de avocatura.

Potrivit declaratiei de avere din anul 2016, Toader Tudorel a avut venituri de 266.578 de lei ca profesor la Universitatea Al.

Acesta a mai primit diferite sume de bani pentru activitati la Universitatea de Vest din Timisoara, la Universitatea Titu Maiorescu, Consiliul Suprem al Magistraturii.

Sotia sa a avut venituri de 48.000 de lei, din calitatile de profesor la Universitatea de Meidicna si Farmacie din Iasi si medic primar la Spitalul Sf Spiridon din Iasi. La inceputul anilor 90 a facut ani de zile naveta pe ruta Iasi-Focsani, pentru a preda studentilor de la Universitatea Petre Andrei cursuri de Drept Penal.

Toader Tudorel are si doua credite, unul in suma de 70.769 de euro si altul de 50.000 de lei.

Tudorel Toader a fost judecator in cadrul Curtii Constitutionale din 2006, fiind numit initial pentru un un an, dupa care confirmat, pentru un mandat integral, de noua ani,

In 11 februarie 2016 cand a fost ales prin vot rector al Universitatii "Al.

El a fost, zece ani, judecator al Curtii Constitutionale si s-a numarat printre cei trei judecatori ai CCR care au facut opinie separata la decizia Curtii de invalidare a referendumului din 2012 pentru demite... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro