Decizie surprinzatoare a lui Florin Mergea. A renuntat la partenerul sau de dublu, pentru a juca alaturi de un prieten

Decizie surprinzatoare a lui Florin Mergea. A renuntat la partenerul sau de dublu, pentru a juca alaturi de un prieten

Jucatorul de tenis Florin Mergea, locul 42 mondial in clasamentul de dublu, a anuntat ca va face pereche cu Adrian Barbu, locul 824. "In ultimele 3 luni m-am antrenat alaturi Adrian Barbu pe care il cunosc de multi ani si de fiecare data cand am iesit de pe teren am avut satisfactia lucrului bine facut, sau ma rog, in cazul nostru, a mingii bine si de foarte multe ori lovite!

acum 30 luni (31 Jul 2017)

Jucatorul de tenis Florin Mergea, locul 42 mondial in clasamentul de dublu, a anuntat ca va face pereche cu Adrian Barbu, locul 824. "Anul trecut si anul acesta am trecut prin mai multe accidentari, unele m-au obligat sa pun racheta deoparte, altele m-au impiedicat sa joc tenisul pe care il doream. Dupa Jocurile Olimpice nimic n-a mai functionat decat in limite cat de cat acceptabile, iar pregatirea din iarna a fost afectata mult si ea. Aveam nevoie de o pauza, sa-mi pun lucrurile in ordine si sa ma odihnesc mental.

Intr-o mare masura sunt multumit de rezultate, si e un moment bun sa-i multumesc Daianei pentru sprijinul ei, partenerilor mei de pana acum, preparatorilor si fizioterapeutilor si nu in ultimul rand voua, sustinatorilor mei din tribune sau de la distanta", a scris Mergea pe facebook.

"In ultimele 3 luni m-am antrenat alaturi Adrian Barbu pe care il cunosc de multi ani si de fiecare data cand am iesit de pe teren am avut satisfactia lucrului bine facut, sau ma rog, in cazul nostru, a mingii bine si de foarte multe ori lovite!

Adi, un jucator cu perspective bune acum 11 ani cand a fost nevoit sa renunte la tenis din diverse motive, a decis sa revina in circuitul profesionist la dublu. Intotdeauna mi-am dorit ca pe circuitul ATP sa joc alaturi de un roman, anul trecut dupa Rio credeam ca se va intampla, dar nu a fost sa fie.

Antrenamente excelente, motivatie la cote inalte, ambitie egala cu a mea, valori comune, un roman si mai presus de toate un foarte bun prieten. Clasamentul lui Adi, lipsa lui de experienta la nivel de turnee ATP? Ce ma impiedica pe mine sa joc din nou turnee futures sau challangeruri si sa-i spun ce am vazut si invatat in ultimii 5 ani? O perioada foarte buna de antrenamente chiar in competitii si un clasament in crestere pentru Adrian Barbu, care ne va da sanse de a participa la turneele mari de anul viitor", a mai scris Mergea.

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro