Decizie radicala luata de Simona Halep

Simona Halep, locul 5 in clasamentul WTA a anuntat ca nu va mai juca la turneul de la Birmingham, ce se va desfasura in perioada 13-19 iunie si la care isi anuntase participarea.

acum 43 luni (12 Jun 2016)

Simona Halep, locul 5 in clasamentul WTA a anuntat ca nu va mai juca la turneul de la Birmingham, ce se va desfasura in perioada 13-19 iunie si la care isi anuntase participarea. Potrivit Mediafax, sportiva din Romania a acuzat probleme medicale si nu vrea sa riste nimic inainte de turneul de la Wimbledon.

Halep a acuzat probleme medicale si a fost nevoita sa renunte la turneul de la Birmingham. Am aproape doua saptamani sa ma recuperez pana la Wimbledon, asa ca ma voi odihni cateva zile, apoi voi face tratament si voi incepe sa joc din nou. Era important sa am niste meciuri, dar nu pot sa mai schimb nimic acum. Sper sa revin la anul si sa am sansa sa joc in fata fanilor de aici", a precizat Simona Halep prin intermediul unui comunicat de presa.

Competitia din Anglia era prima intrecere pe iarba pentru Halep in acest sezon si ar fi putut s-o ajute pe sportiva noastra sa pregateasca mai bine pentru Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al sezonului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro