Decizie NEASTEPTATA in Marea Britanie. Primarul Londrei vrea INDEPENDENTA metropolei. "Trebuie sa protejam afacerile care se desfasoara aici"

Decizie NEASTEPTATA in Marea Britanie. Primarul Londrei vrea INDEPENDENTA metropolei.

"Dar trebuie sa protejam afacerile din toata lumea care se desfasoara aici, sa ne protejam locurile de munca, cresterea si prosperitatea", a spus Sadiq Khan.

acum 92 luni (29 Jun 2016)

Primarul Londrei, Sadiq Khan, vrea o independenta a metropolei cu orice pret.

"Ne aflam in fata unei veri lungi si dificile cu un govern esuat, format dintr-un partid profund divizat. In mod ironic, ritmul iesirii noastre din Uniunea Europeana va fi decis la Bruxelles, Paris si Berlin, nu la Londra. In cele patru zile care au trecut de la referendum, 175.000 de londonezi au semnat o petitie prin care cer ca Londra sa devina un oras-stat independent. Nu eu am initiat aceasta petitie, nici mama si nici vreun grup anume. Oricat mi-ar placea ideea ca Londra sa fie un oras-stat, nu voi vorbi acum in mod serios despre independenta.

"Nu am de gand sa instalez puncte de trecere pe M25 (autostrada care inconjoata Londra - n.r)", a adaudat edilul. "Dar trebuie sa protejam afacerile din toata lumea care se desfasoara aici, sa ne protejam locurile de munca, cresterea si prosperitatea", a spus Sadiq Khan. Citeste si:

+S-a dezbracat in pielea goala in fata unei biserici si a lasat trecatorii ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro