Decizie in avantajul restaurantelor: alimentarele - inchise dupa ora 24.00

Documentul intrat in posesia "Romaniei libere" este intitulat "Regulament privind organizarea si desfasurarea activitatilor comerciale si a serviciilor de piata in comuna Limanu" si poarta semnatura si stampila primarului localitatii, Daniel Georgescu.

acum 85 luni (3 Mar 2017)

In localitatea Vama Veche a fost votat, de catre consilierii locali, un regulament pentru cum trebuie sa arate comertul in statiune in aceasta vara. Documentul intrat in posesia "Romaniei libere" este intitulat "Regulament privind organizarea si desfasurarea activitatilor comerciale si a serviciilor de piata in comuna Limanu" si poarta semnatura si stampila primarului localitatii, Daniel Georgescu. Regulamentul a fost aprobat de catre consilierii locali si urmeaza sa fie aprobat in prima sedinta a Consiliului Local. Masura, acceptata de consilierii locali, ar fi fost propusa de proprietarii de restaurante inca din anii trecuti. Pe langa motivatia economica, exista si una ecologica, a afirmat Fevronia Enacache: multi dintre cei care cumparau mancare de la alimentare aruncau gunoaiele la intamplare.

Citeste textul integral in editia print de marti a ziarului Romania libera, disponibila la toate chioscurile de difuzare a presei si prin abonament! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro