Decizie definitiva: Piedone nu poate candida pentru un nou mandat. Primarul suspendat al Sectorului 4 a anuntat ca nu se da batut

UPDATE miercuri, 8.30: Primarul suspendat al Sectorului 4 a anuntat, marti seara, pe pagina sa de Facebook, ca nu se va da batut si ca "merge pana la capat" cu candidatura sa pentru un nou mandat de primar, desi Tribunalul Bucuresti i-a respins, marti, candidatura. Piedone a anuntat ca va initia o noua campanie de strangere de semnaturi, "de data aceasta de doua ori mai multe", "Va multumesc Dvs, celor care au fost alaturi de mine, si va anunt ca voi initia o noua campanie de strangere de semnaturi, de data aceasta de doua ori mai multe, ca poate asa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregatesc cei care vor puterea cu orice pret!

acum 51 luni (20 Apr 2016)

UPDATE miercuri, 8.30: Primarul suspendat al Sectorului 4 a anuntat, marti seara, pe pagina sa de Facebook, ca nu se va da batut si ca "merge pana la capat" cu candidatura sa pentru un nou mandat de primar, desi Tribunalul Bucuresti i-a respins, marti, candidatura.

Piedone a anuntat ca va initia o noua campanie de strangere de semnaturi, "de data aceasta de doua ori mai multe",

"Va multumesc Dvs, celor care au fost alaturi de mine, si va anunt ca voi initia o noua campanie de strangere de semnaturi, de data aceasta de doua ori mai multe, ca poate asa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregatesc cei care vor puterea cu orice pret! Va rog urmariti pe pagina mea de Facebook locatiile in care voi fi prezent pentru aceasta campanie de semnaturi. Va dura pana in ultima zi de campanie si asa vor vedea cu totii ca semnaturile sunt autentice. Cer si televiziunilor ca, daca vor si sunt interesate, sa transmita LIVE tot procesul pentru a observa pas cu pas ca este o procedura corecta si transparenta".

------------

UPDATE: Eugen Iancu presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010 a declarat, pentru Mediafax, imediat dupa decizia instantei, care a interzis candidatura lui Cristian Popescu Piedone, ca tragedia din Colectiv nu ii permitea "din punct de vedere moral sa mai candideze.

====

Tribunalul Bucuresti a decis ca Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4.

In urma cu doua zile, Judecatoria Sectorului 4 luase o decizie diferita, considerand ca fostul primar poate candida din nou, respingand contestatia depusa de Asociatia "Colectiv pentru Viitor" privind candidatura lui Piedone.

Tribunalul Bucuresti "respinge candidatura intimatului Popescu Cristian Piedone pentru functia de primar al Sectorului 4 Bucuresti.

"Respinge ca nefondate apelurile formulate de apelantii contestatori Oprea Mariana, Dobre Victor Adrian si Nastase Cezar Victor. Resp... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro