Decizie de ULTIMA ORA pentru NICOLAE PAUN. Deputatul va fi ELIBERAT din AREST

Decizie de ULTIMA ORA pentru NICOLAE PAUN. Deputatul va fi ELIBERAT din AREST

Prin implementarea proiectului se urmareau mai multe aspecte, printre care crearea a 200 de noi locuri de munca si implicarea, in initiative de antreprenoriat social, a unui numar de peste 3.000 de persoane provenite din grupuri defavorizate.

acum 46 luni (26 Apr 2016)

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins definitiv, luni, cererea DNA privind prelungirea arestului preventiv in cazul deputatului Nicolae Paun.

Potritivit Agerpres, instanta suprema a respins o contestatie a DNA si a dispus inlocuirea arestului preventiv cu masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile (27 aprilie — 26 iunie).

Deputatul Nicolae Paun nu va fi pus imediat in libertate, ci la expirarea actualului mandat de arestare, respectiv pe data de 27 aprilie.

Nicolae Paun se afla in arest preventiv din data de 27 februarie, el fiind pus sub acuzare in dosarul in care mai este cercetat si deputatul Madalin Voicu, pentru savarsirea mai multor infractiuni, printre care folosirea de documente false pentru obtinerea de fonduri europene, spalare de bani, evaziune fiscala.

Potrivit DNA, la initiativa Asociatiei Partida Romilor "Pro Europa", a fost realizat, in toate judetele Romaniei, in perioada 2010 — 2013, proiectul "Antreprenoriatul social, o sansa pentru comunitatile de romi", cu finantare din fonduri europene. Prin implementarea proiectului se urmareau mai multe aspecte, printre care crearea a 200 de noi locuri de munca si implicarea, in initiative de antreprenoriat social, a unui numar de peste 3.000 de persoane provenite din grupuri defavorizate. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro