Decizie CONTROVERSATA la PROTV. "Bake off Romania" merge mai departe cu un urmarit penal in juriu

Decizie CONTROVERSATA la PROTV.

Decizia postului vine dupa ce chef-ul Tudor Constantinescu, patronul lantului de cofetarii Chocolat, a ajuns dupa gratii, acuzat ca a dat statului o gaura de jumatate de milion de euro.

acum 82 luni (4 Feb 2016)

Show-ul culinar cu produse de cofetarie si patiserie se anunta exploziv.

Cu tot scandalul declansat la sfarsitul anului trecut, ProTV anunta ca Bake Off Romania merge mai departe. Show-ul culinar cu produse de cofetarie si patiserie va debuta la ProTV in curand, cel mai probabil la inceputul lunii martie, dar cu mici modificari.

Decizia postului vine dupa ce chef-ul Tudor Constantinescu, patronul lantului de cofetarii Chocolat, a ajuns dupa gratii, acuzat ca a dat statului o gaura de jumatate de milion de euro. Tudor Constantinescu a fost retinut pentru constituire de grup infractional, evaziune fiscala in forma continuata si instigare la frauda informatica in forma continuata.

La acea data, desi filmat, "Bake Off Romania" statea sub semnul intrebarii, mai ales ca ProTV nu stia ce urma sa se intample cu patronului Chocolat. Tudor Constantinescu a incercat sa inabuse zvonurile dand un comunicat prin care isi asigura colaboratorii de nevinovatia sa. Cateva luni mai tarziu avea sa-si recunoasca insa faptele in sperata unei pedepse mai blande. Cum ar arata lista ministrilor din noul Guvern condus de Dacian

+CAMPIONATUL MONDIAL. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro