Decebal Fagadau i-a "maturat" pe oamenii lui Mazare din primaria Constanta. In fruntea listei, conducerea Politiei Locale

Decebal Fagadau i-a

Noul primar al Constantei, Decebal Fagadau, a inceput reorganizarea aparatului administrativ cu concedierea a sase directori, urmand ca pana la sfarsitul anului sa-si construiasca, spune el, o echipa cu care sa asigure transparenta totala in activitate si mai ales sa lupte impotriva coruptiei din sistem.

acum 97 luni (28 Jun 2016)

Noul primar al Constantei, Decebal Fagadau, a inceput reorganizarea aparatului administrativ cu concedierea a sase directori, urmand ca pana la sfarsitul anului sa-si construiasca, spune el, o echipa cu care sa asigure transparenta totala in activitate si mai ales sa lupte impotriva coruptiei din sistem. Asa cum a promis in urma cu cateva zile la sedinta de constituire a Consiliului Local Municipal, cand a depus si juramantul de primar, a dat afara persoanele asupra carora planau suspiciuni de coruptie, abuz sau neglijenta in serviciu. Plus ca, de dimineata cand a venit la serviciu, l-a intimpinat viceprimarul Dumitru Babu care i-a spus ca angajatii primariei vin la treaba aproape de ora 9,00. "Primul s-a produs ( a concediat sase directori), in urmatoarele trei luni vom veni in fata constantenilor si vom supune dezbaterii publice o noua organigrama a municipalitatii, iar pana la sfarsitul anului ne dorim construirea unui aparat administrativ eficient care sa lucreze in interesul cetatenilor", a declarat Decebal Fagadau intr-o conferinta de presa.

+Dupa 7 ani de amanari, Radu Mazare si echipa se indreapta spre prescrierea ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro