DECAPITARI in PSD dupa alegerile locale. Liviu Dragnea ameninta Ardealul cu masuri extreme

DECAPITARI in PSD dupa alegerile locale. Liviu Dragnea ameninta Ardealul cu masuri extreme

(...) Aproape le stiti, dar eu sper ca colegii nostri sa se trezeasca, sa inteleaga ca trebuie sa iasa din acest tip de organizatie de tip scoica, ei pentru ei, ei intre ei, necomunicand cu cetatenii", a mai spus liderul PSD.

acum 78 luni (25 May 2016)

Liderii judeteni PSD care nu vor obtine rezultatele pe care le-au promis la alegerile locale vor fi eliminati din conducerea partidului si organizatiile ar putea ajunge pana la masura extrema a dizolvarii, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea. Trei organizatii judetene PSD din Transilvania ar putea sa aiba aceasta soarta. In primul rand, calea de urmat, asta pe baza unei analize care va fi importanta si de asemenea in judetele unde nu o sa vedem niciun fel de schimbare fata de rezultatele traditionale, acolo vom lua masuri drastice, mergand pana la dizolvarea organizatiei.

Dragnea a refuzat sa nominalizeze cele trei organizatii care risca dizolvarea dar a precizat ca organizatiile judetene PSD din Sibiu si Cluj nu vor fi in aceasta situatie.

"Acum eu estimez, eu nu sunt vrajitor, ca sa stiu de dinainte daca ceea ce banuiesc eu, se va intampla. (...) Aproape le stiti, dar eu sper ca colegii nostri sa se trezeasca, sa inteleaga ca trebuie sa iasa din acest tip de organizatie de tip scoica, ei pentru ei, ei intre ei, necomunicand cu cetatenii", a mai spus liderul PSD.

+Revenirea lui Victor Ponta- o realitate obiectiva care-i face sa turbeze pe ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro