Debutul turneului national "Dracula pe gheata" se amana pentru 20 aprilie

Debutul turneului national

Pentru o mai buna configurare a turneului, cauzata de reprogramarea spectacolul "Dracula pe gheata" de la Cluj-Napoca de pe 8 pe 22 aprilie, si spectacolul de la Sala Palatului din Bucuresti, anuntat initial pentru data de 6, se reprogrameaza pentru 20 aprilie.

acum 92 luni (5 Apr 2016)

Debutul turneului national "Dracula pe gheata" al Teatrului din Sankt Petersburg se amana pentru data de 20 aprilie. Pentru o mai buna configurare a turneului, cauzata de reprogramarea spectacolul "Dracula pe gheata" de la Cluj-Napoca de pe 8 pe 22 aprilie, si spectacolul de la Sala Palatului din Bucuresti, anuntat initial pentru data de 6, se reprogrameaza pentru 20 aprilie.

Programul final al reprezentatiilor din Romania:

Bucuresti, Sala Palatului, 20 aprilie

Cluj-Napoca, Sala Polivalenta, 22 aprilie

"Ice Vision Productions a creat acest spectacol mergand peste limitele normale ale unui spectacol traditional de patinaj. Teatrul pe Gheata din Sankt Petersburg, impreuna cu olimpicii Tomáš Verner, Surya Bonaly si Philippe Candeloro promit in continuare fanilor o seara unica, de neuitat. Desi amanarea unui eveniment nu este niciodata o decizie usor de luat, pentru o mai buna logistica a desfasurarii celor doua reprezentatii din Romania, am fost nevoiti sa le reprogramam la o diferenta de doua zile, pentru a coordona transportul artistilor si echipamentelor", a declarat Cristian Gamentz, Managing Director SG, conform unui comunicat de presa.

Biletele cumparate pentru data de 6 aprilie isi mentin locurile si valabilitatea. Spectatorii care nu pot ajunge miercuri, pe 20 aprilie, au optiunea de a returna biletele si primi contravaloarea lor, contactand reteaua EVENTIM la adresa contact@eventim.ro. In functie de distanta fata de scena, biletele costa 90, 130, 170, 210, 250, 290 si 330 de lei atat la Bucuresti, cat si la Cluj-Napoca. Citeste si:

+Delia, aparitie XXX in concertul de la Sala Palatului! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro