Debut cu scandaluri in Liga I

Marius Sumudica, antrenorul liderului Astra Ploiesti, poate fi suspendat, dupa sesizarea Comisiei de Integritate a Federatiei Romane de Fotbal, conform careia acesta ar fi pariat, pe un cont online, pe meciuri din Romania. Cat timp a fost la Vaslui, nu l-am vazut niciodata pe Sumudica jucand la pariuri sau cu bilete, in schimb, un jucator de la acea vreme aproape ca statea numai intr-o casa de pariuri, abia il puteam scoate de acolo", a declarat Adrian Porumboiu. Hagi, nemultumit de evolutia echipei sale Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, si-a criticat jucatorii dupa infrangerea de sambata, scor 1-2, pe teren propriu, contra celor de la CSMS Iasi. *Petrolul Ploiesti 24 2 8 14 16-31 8 Echipele precedate de semnul (*) au fost penalizate cu cate sase puncte de catre Comisia de Licentiere a FRF.

acum 91 luni (14 Feb 2016)

Marius Sumudica, antrenorul liderului Astra Ploiesti, poate fi suspendat, dupa sesizarea Comisiei de Integritate a Federatiei Romane de Fotbal, conform careia acesta ar fi pariat, pe un cont online, pe meciuri din Romania.

Comisia de Integritate din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF) are date importante in dosarul care il vizeaza pe Marius Sumudica. In momentul de fata, vreau sa-mi permiteti sa ma abtin. Comisiile isi vor face datoria, eu voi face o conferinta de presa si voi pune totul la punct. Nu ma ascund, nu trag de timp, sper sa se rezolve cat mai repede", a declarat Marius Sumudica pentru Digi Sport. Chiar daca se afla intr-o situatie dificila, antrenorul liderului Ligii 1 afirma ca e linistit, ca a urmarit toate evenimentele din ultimele doua zile, ca nu se teme de nimic.

"Sunt extrem de linistit, de aia mi-am permis sa vorbesc. Nu-mi este frica de absolut nimic, nu dau in spate niciodata. Sunt un om cat se poate de natural si de corect.

Sursele ProSport sustin ca Sumudica a mizat in repetate randuri sume ce variau intre 500 si 900 de euro pe diverse partide din Liga 1, dar si pe meciuri din Liga Campionilor, Europa League sau ale echipelor nationale U17, U19 si U21 ale Romaniei. Daca va fi gasit vinovat, Sumudica risca o suspendare de doi ani si o amenda de 300.000 de lei.

Adrian Porumboiu, fostul patron al clubului din Vaslui a declarat ca nu l-a vazut pe Marius Sumudica, in perioada in care a fost antrenorul echipei FC Vaslui, sa intre intr-o casa de pariuri, dar a avut un jucator pe care abia il putea scoate din agentii.

"Eu, Porumboiu, am lucrat cu el si daca Sumudica spune ca acum e vinovat, il cred, daca zice ca e nevinovat, la fel, il cred suta la suta. Il sustin si mi se pare incorect ce se petrece acum cu Astra, echipa care are patronul in inchisoare, acum a mai aparut si problema asta cu antrenorul ei. Chiar in ziua in care a semnat contractul cu Vaslui am stat la o discutie lunga cu Sumudica, de ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro