De Ziua Copilului, Prima TV ii invita pe cei mici la Muzeul "Antipa"

O lume magica deschisa tuturor copiilor este cadoul pe care Prima TV il face celor mici de 1 iunie, in parteneriat cu Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa".

acum 102 luni (29 May 2015)

O lume magica deschisa tuturor copiilor este cadoul pe care Prima TV il face celor mici de 1 iunie, in parteneriat cu Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa". Copiii cu varste de pana in 18 ani vor avea acces gratuit de ziua lor.

Muzeul isi va deschide luni portile la ora 10:00, iar pana la ora 20:00, copiii se vor putea distra, dar si invata o multime de lucruri noi despre animalele din intreaga lume. Luis Popa, directorul Muzeului National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" declara ca "de ziua lor, invitam copiii intr-o excursie magica in mijlocul naturii, de la poli la Ecuator, in inima...

Vedetele Prima TV vor fi si ele prezente de Ziua Copilului la Muzeu, iar Anca Serea le promite micutilor o zi minunata in compania exponatelor. Este fascinant cum reactioneaza cand afla lucruri noi, cand descopera noi specii si povesti, iar incantarea de pe chipurile lor este cel mai frumos dar", a completat ea.

Cei care vor accepta invitatia Muzeului "Antipa" si Prima TV, vor putea vedea o parte din cele peste doua milioane de piese ale colectiilor Muzeului. Micii curiosi vor afla informatii distractive despre biodiversitatea Romaniei, dar si despre fauna mondiala, originile si evolutia vietii, paleontologie, lumea insectelor sau complexitatea speciei umane. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro