De unde vine senzualitatea femeilor histrionice

De unde vine senzualitatea femeilor histrionice

"Seductia este o caracteristica a femeii histrionice" Au relatii care debuteaza promitator, dar dau de cele mai multe ori gres din punct de vedere al profunzimii implicarii, trecand destul de repede de la idealizare, la pierderea interesului. "Din punct de vedere al comportamentului sexual, studiile facute in acest sens, in care au fost observate, pe de o parte, femei cu personalitate histrionica si femei cu alte trasaturi de personalitate, au scos la iveala faptul ca primele aveau o inclinatie mai mare de a seduce, dar dorinta sexuala mai mica.

acum 48 luni (15 Dec 2016)

"Exista o granita intre trasaturile de personalitate si tulburarile de personalitate. Termenul de de personalitate se refera la caracteristicile durabile in timp ale unei persoane, care ies in evidenta prin tipare de comportament in anumite situatii. La nivel de comportament, o trasatura vizeza tendinta persoanei de a raspunde in aceeasi maniera la o varietate de stimuli. Tulburarile de personalitate includ trasaturile de personalitate, insa vorbim aici despre o persistenta maladaptativa si despre inflexibilitate", explica, pentru Adevarul, psihoterapeutul Erna Constantin. Si nici nu este de mirare ca acest tip de personalitate ii poarta numele. De asemenea, femeia cu personalitate histrionica iese in evidenta prin tinuta, prin felul in care isi exprima opiniile, prin atitudine si asta ii place.

Femeile histrionice se plictisesc extrem de repede de rurtina, motiv pentru care cauta, in continuu, stimularea.

"Avand in vedere ca ea cauta aprecierea celor din jur, femeia histrionica ofera la randul ei admiratie, insa nu oricarei persoane, ci, evident, acelei persoane care o poate pune si pe ea mai bine in valoare, astfel ca isi va alege cu atentie partenerul.

"Seductia este o caracteristica a femeii histrionice"

Au relatii care debuteaza promitator, dar dau de cele mai multe ori gres din punct de vedere al profunzimii implicarii, trecand destul de repede de la idealizare, la pierderea interesului.

"Femeia histrionica poate fi o persoana destul de complexa, daca ne raportam la starile ei, caci daca o atitudine nu mai da rezultate, ea se poate intoarce la 180 de grade si o face destul de natural.

Nu urmareste actul sexual, ci se opreste, de obicei, la flirt

Femeile histrionice au o toleranta foarte scazuta la frustrare exagereaza in dramatism, putand imbratisa, spre exemplu, cu un entuziasm nepotrivit de mare, o persoana abia cunoscuta si au tendita de a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro