De unde se pot cumpara plagiatele lui Ponta si Oprea

Fostul premier Victor Ponta este primul demnitar de rang inalt din Romania care a ramas fara titlul de doctor dupa verdictul final de plagiat. Baroul Bucuresti a decis sa amane pentru data de 6 septembrie o decizie prin care Victor Ponta si-ar putea pierde si statutul de avocat, dupa cel de doctor in drept.

acum 49 luni (5 Sep 2016)

Fostul premier Victor Ponta este primul demnitar de rang inalt din Romania care a ramas fara titlul de doctor dupa verdictul final de plagiat. Totusi, lucrarile plagiate ale celor doi demnitari, dar si alte teze de doctorat suspectate a fi plagiate pot fi cumparate, la liber, de pe internet.

Baroul Bucuresti a decis sa amane pentru data de 6 septembrie o decizie prin care Victor Ponta si-ar putea pierde si statutul de avocat, dupa cel de doctor in drept. Cei 15 membri ai consiliului au analizat raportul intocmit pe marginea eventualelor probleme ridicate de o astfel de procedura, printre care si aceea referitoare la caracterul retroactiv al retragerii doctoratului in cazul fostului premier. Cazul Victor Ponta este unic in istoria avocaturii din Romania: falsul academic prin care a intrat in Barou este atat de original realizat incat a fost nevoie de constituirea unor comisii speciale pentru incadrarea sa.

Citeste continuarea textului in editia print de luni a ziarului Romania libera, disponibila la toate chioscurile de difuzare a presei! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro