DE ULTIMA ORA. Ce s-a intamplat recent cu Beke Istvan II VA INFURIA la culme pe tovarasii lui din "MISCAREA 64 DE COMITATE"

DE ULTIMA ORA. Ce s-a intamplat recent cu Beke Istvan II VA INFURIA la culme pe tovarasii lui din

Procurorii au aratat ca la 10 octombrie, in judetul Covasna, a avut loc o intalnire a mai multor membri din Miscarea de Tineret 64 de Comitate, la care s-a propus amplasarea si detonarea unui dispozitiv exploziv improvizat pe timpul desfasurarii manifestatiei prilejuite de sarbatorirea zilei de 1 Decembrie 2015 la Targu Secuiesc.

acum 56 luni (10 Dec 2015)

El ramane incarcerat, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a respins contestatia la decizia de arestare preventiva pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca ar fi planuit sa confectioneze si sa detoneze un dispozitiv exploziv la Targu Secuiesc de 1 Decembrie.

Decizia luata miercuri de magistratii instantei supreme este definitiva, astfel ca Beke Istvan va ramane 30 de zile in Arestul Politiei Capitalei.

Istvan a fost arestat preventiv in 1 decembrie, de Curtea de Apel Bucuresti, la cererea procurorilor DIICOT, care il acuza de tentativa la infractiunea de actiuni impotriva ordinii constitutionale si nerespectarea regimului materiilor explozive.

Procurorii au aratat ca la 10 octombrie, in judetul Covasna, a avut loc o intalnire a mai multor membri din Miscarea de Tineret 64 de Comitate, la care s-a propus amplasarea si detonarea unui dispozitiv exploziv improvizat pe timpul desfasurarii manifestatiei prilejuite de sarbatorirea zilei de 1 Decembrie 2015 la Targu Secuiesc. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro