De tot rasul. Unele dintre cele mai DISTRACTIVE imagini CU LENIN | GALERIE FOTO

De tot rasul. Unele dintre cele mai DISTRACTIVE imagini CU LENIN | GALERIE FOTO

Pe de alta parte, sub o forma sau alta, Lenin s-a "perindat" de-a lungul timpului in diverse ipostaze, mai ales cele "funny" ori cu diverse aluzii "subliminale", imaginea dictatorului balansandu-se intre istorie, posturi "de ras", comercial, publicitate, ori pur si simplu ironie si umor.

acum 114 luni (1 Sep 2014)

Operatorul de telefonie mobila Polska Telefonia Cyfowa SA (PTC) renunta nu demult la noua publicitate in care aparea imaginea lui Vladimir Lenin.

"Cu uimire si indignare, am aflat de utilizarea imaginii lui Lenin in campania de marketing al PTC. Rezultatele actiunilor operatorului ar putea fi si mai periculoase pentru societate, asta deoarece se adreseaza tinerilor, care ar putea capata atitudinea pozitiva fata de Lenin", a declarat directorul Institutului Memoriei Nationale.

S-a perindat

Posterele operatorului mobil il prezentau pe Lenin, tinand in mana un steag rosu cu noile preturi propuse de companie.

Pe de alta parte, sub o forma sau alta, Lenin s-a "perindat" de-a lungul timpului in diverse ipostaze, mai ales cele "funny" ori cu diverse aluzii "subliminale", imaginea dictatorului balansandu-se intre istorie, posturi "de ras", comercial, publicitate, ori pur si simplu ironie si umor. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro