De teama unui razboi, americanii si japonezii isi cumpara buncare

De teama unui razboi, americanii si japonezii isi cumpara buncare

Pretul celui mai mic si mai ieftin buncar este de aproximativ 40 de mii de dolari, iar constructiile de lux ajung si pana la 20 de milioane de dolari. Acesta au capacitatea de 50 de persoane si sunt dotate cu garaj, piscina, sauna, sala de forta, zone de agrement si chiar o sera.

acum 61 luni (11 Aug 2017)

Pretul celui mai mic si mai ieftin buncar este de aproximativ 40 de mii de dolari, iar constructiile de lux ajung si pana la 20 de milioane de dolari. Acesta au capacitatea de 50 de persoane si sunt dotate cu garaj, piscina, sauna, sala de forta, zone de agrement si chiar o sera. Schimbul de amenintari intre Washington si Phenian i-a determinat pe utilizatorii Google sa caute informatii despre cum poti supravietui unui razboi nuclear. De asemenea, Google Trends a constatat popularitatea in crestere a cautarii "Coreea de Nord" in prima saptamana a acestei luni. Inainte de 5 august, popularitatea acesteia a fost la nivelul altor doua cautari populare pe Google: "Rusia" si "Iran", insa, dupa aceasta data, a inceput sa creasca brusc. Pe 8 august, in 24 de ore, numarul cautarilor despre Coreea de Nord l-a depasit de cateva zeci de ori pe cel al cautarilor despre celelalte doua tari. a devenit cea mai populara a fost Hawaii, care, alaturi de Alaska, este statul cel mai apropiat geografic de Coreea de Nord.

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si-a ingrosat retorica cu privire la regimul de la Phenian, sustinand ca armele americane sunt deja "incarcate si armate" pentru a combate orice amenintare reprezentata de Coreea de Nord, noteaza Reuters. "Solutiile militare sunt acum pe deplin in vigoare, sunt incarcate si armate daca vedem vreo actiune neinteleapta din partea Coreei de Nord. Aceasta declaratie vine la doua zile dupa ce secretarul Apararii a sustinut ca americanii sunt pregatiti sa contracareze orice amenintare venita de la Phenian. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro