De ce Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze. Deocamdata

De ce Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze. Deocamdata

Altminteri, vom avea din nou situatia in care, cand va fi trecut destul timp pana ca oamenii sa uite de votul din diaspora, de bugetul secatuit, de pomenile electorale, de atacurile mizerabile de campanie, oamenii se vor uita din nou catre cel care le ofera, aparent, o mana intinsa.

acum 68 luni (17 Nov 2014)

>

In situatia in care, asa cum arata primele date, Klaus Iohannis castiga alegerile, asta nu trebuie sa duca la demisia lui Victor Ponta din functia de premier.

Dar de ce nu trebuie sa demisioneze Victor Ponta? Iar actualul premier, responsabil pentru elaborarea sa pana la data de 15 noiembrie, trebuie sa isi asume raspunderea pentru cheltuielile Guvernului in acest tulburat an electoral. Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, are de dat o serie de explicatii.

Iar daca datele INS, care arata crestere economica, nu s-au bazat prea mult pe "economia neagra", avand in vedere ca, mai nou, se ia si asta in calcul, Victor Ponta are dreptul sa fie cel care anunta un buget croit pe masura. Altminteri, vom avea din nou situatia in care, cand va fi trecut destul timp pana ca oamenii sa uite de votul din diaspora, de bugetul secatuit, de pomenile electorale, de atacurile mizerabile de campanie, oamenii se vor uita din nou catre cel care le ofera, aparent, o mana intinsa. Altfel spus, dupa o campanie care ne-a costat scump, Guvernul ar putea fi singurul care scapa ieftin. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro