De ce sunt nerecomandate, mai ales iarna, pneurile "all season". Problema concentratiei de cauciuc din anvelope

De ce sunt nerecomandate, mai ales iarna, pneurile

Utilizarea cauciucurilor de iarna este obligatorie dupa data de 1 noiembrie. Nicu Lacanu, consilier de vanzari la departamentul Anvelope din cadrul magazinului de piese auto Ciclop din Timisoara sustine ca soferii ar trebui sa evite cauciucurile All Season pentru ca nu sunt bune nici vara, nici iarna.

acum 31 luni (22 Dec 2017)

Utilizarea cauciucurilor de iarna este obligatorie dupa data de 1 noiembrie.

Nicu Lacanu, consilier de vanzari la departamentul Anvelope din cadrul magazinului de piese auto Ciclop din Timisoara sustine ca soferii ar trebui sa evite cauciucurile All Season pentru ca nu sunt bune nici vara, nici iarna. Cele All Season nu sunt nici de vara, nici de iarna. Anvelopele de iarna au cea mai mare concentratie de cauciuc natural in compozitie si asta confera o o aderenta buna si siguranta in trafic", a explicat Nicu Lacanu.

Specialistul a mai aratat ca soferii ar trebui sa evite sa "incalte" masinile cu cauciucuri second-hand sau reesapate pentru ca nu se stie cat de vechi sunt aceste anvelope, iar riscul de explozie este mare. Are floare, cum se zice, adanca, dar carcasa este de pe o anvelopa veche, nu stim cat de veche. Mai intervine si dezlipirea caii de rulare, dar exista pericol mare de explozie", a mai declarat Nicu Lacanu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro