De ce sunt atrase femeile "coapte" de barbatii tineri

De ce sunt atrase femeile

Este clar ca o femeie de 40 de ani care are un copil si a trecut printr-un mariaj dezastruos s-ar putea sa nu mai vrea sa o ia de la capat cu un barbat fara experienta, dar poate ca are nevoie de o perioada in care sa se simta din nou apreciata doar pentru ca este femeie. Subiectele de discutie ar putea sa nu fie suficient de interesante pentru o femeie matura, cu experienta de viata, daca avem de-a face cu un tanar de 25 de ani si o partenera de 40 sau 45 de ani, de exemplu.

acum 78 luni (29 Oct 2014)

Wolf a explicat pentru publicatia americana Huffington Post motivele pentru care un numar tot mai mare de femei mature aleg sa aiba in relatii cu barbati mai tineri, observatii facute si pe baza propriei experiente de viata.

Se simte apreciata pentru experienta ei de viata O femeie trecuta prin viata este privita de un partener matur ca o persoana cu obligatii, care a strans si multa dezamagire in decursul anilor. Perspectiva se schimba din punct de vedere al partenerului tanar, care vede in femeia matura un fel de mentor: Este mereu surprins de lucrurile pe care le afla despre si de la ea, iar acest entuziasm o face sa accepte cu placere rolul de "ghid".

Nu se simte judecata Cu varsta, toti avem tendinta sa devenim mai incapatanati si sa ne formam opinii greu de zdruncinat intr-o multime de privinte. De aceea un barbat tanar va fi mereu deschis la propunerile venite din partea unei partenere mai in varsta, nu o va judeca la fel de aspru ca un barbat de varsta ei si va accepta cu entuziasm lucruri care unui barbat matur i se par copilarii, indiferent daca este vorba despre lectii de dans, urmarea unui curs de yoga sau participarea la un maraton. Energia debordanta si atitudinea pozitiva a iubitului tanar se reflecta in dorinta femeii de a trai mai mult clipa si de a fi mai optimista, se simte mai atragatoare si mai puternica decat in umbra unui barbat matur.

Experienta se poate dovedi extraordinara atunci cand ea stie exact ce vrea Important in acest tip de relatie este ca femeia sa stie exact isi doreste de la un partener mai tanar: o relatie de scurta durata, un anagajament serios, vrea doar sa-si dovedeasca faptul ca poate cuceri un barbat tanar, chiar daca nu mai are 25 de ani? Este clar ca o femeie de 40 de ani care are un copil si a trecut printr-un mariaj dezastruos s-ar putea sa nu mai vrea sa o ia de la capat cu un barbat fara experienta, dar poate ca are nevoie de o perioada in care sa se simta din nou apreciata doar pentr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro