De ce SE TEME SUA cel mai mult si ce cred americanii despre TENSIUNILE CU RUSIA. Si Statul Islamic e pe lista amenintarilor

De ce SE TEME SUA cel mai mult si ce cred americanii despre TENSIUNILE CU RUSIA. Si Statul Islamic e pe lista amenintarilor

In mod surprinzator, considera autorii sondajului Pew Research Center, problematica schimbarilor climatice este considerata ca fiind a sasea amenintare la adresa bunastarii SUA, doar 53% dintre repondenti catalogand-o drept o amenintare reala.

acum 82 luni (8 May 2016)

Un sondaj realizat de Pew Research Center dezvaluie ca cele mai mari temeri ale americanilor sunt faptul ca ar putea deveni tinta Statului Islamic si a atacurilor cibernetice.

Circa 80% dintre repondentii chestionarului au declarat ca gruparea extremista Statul Islamic reprezinta cea mai importanta amenintare la bunastarea SUA.

Aproximativ 60% considera drept o amenintare majora raspandirea rapida a maladiilor infectioase intre statele lumii si 55% dintre repondenti vad problema refugiatilor ca un pericol real.

In mod surprinzator, considera autorii sondajului Pew Research Center, problematica schimbarilor climatice este considerata ca fiind a sasea amenintare la adresa bunastarii SUA, doar 53% dintre repondenti catalogand-o drept o amenintare reala. Circa 50% dintre cei chestionati considera afirmarea Chinei ca o putere mondiala drept o amenintare pentru SUA si numai 42% dintre repondenti considera tensiunile cu Rusia drept un pericol major.

La sondajul, desfasurat in perioada 12-19 aprilie 2016, au participat 2.008 adulti americani de pe intreg cuprinsul SUA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro