DE ce scade leul

DE ce scade leul

Moneda locala s-a depreciat ieri cu 0,1% in fata euro, ajungand aproape de nivelul de 4,4820 lei/euro, scriu analistii ING Bank in raportul lor zilnic asupra pietelor financiare.

acum 77 luni (27 Apr 2016)

Moneda locala s-a depreciat ieri cu 0,1% in fata euro, ajungand aproape de nivelul de 4,4820 lei/euro, scriu analistii ING Bank in raportul lor zilnic asupra pietelor financiare. Astazi, leul s-a depreciat suplimentar, de la 4,4771 lei/euro, cat indica ieri BNR, la 4,4794 lei/euro, cursul oficial.

Daca banca centrala din Ungaria continua sa relaxeze conditiile de politica monetara, leul s-ar putea deprecia suplimentar, spre 4,49 lei/euro.

Pe agenda comisiei Juridice de la Camera Deputatilor este proiectul de lege privind conversia creditelor in valuta pentru persoane fizice, ce ar putea conduce la o evolutie negativa a leului astazi, reamintesc analistii citati.

Proiectul prevede conversia creditelor din valuta in moneda in care clientul realizeaza veniturile, la cursul din ziua acordarii, sau cu cel mult 20% mai ridicat decat in ziua acordarii. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro