De ce sa nu tii in frigider ouale si painea

De ce sa nu tii in frigider ouale si painea

In magazinele mari, alimentele sunt aranjate astfel incat sa se pastreze proaspete si sa nu-si schimbe culoarea si textura.

acum 48 luni (26 May 2016)

In magazinele mari, alimentele sunt aranjate astfel incat sa se pastreze proaspete si sa nu-si schimbe culoarea si textura. De exemplu, painea se tine la temperatura camerei, iar bananele, ceapa si cartofii sunt depozitate la temperaturi scazute, dar nu sub 0 ?C, pentru ca se pot innegri, iar gustul lor poate fi modificat. Ceapa mucegaieste

Este foarte important sa nu depozitezi ceapa in frigider, pentru ca frigul o inmoaie si, din cauza umiditatii, incepe sa se mucegaiasca, alterand gustul si altor alimente din frigider. Cartofii si bananele se innegresc

Daca tii cartofii la rece, temperatura scazuta va transforma amidonul din ei in zahar si le va schimba gustul si textura. Daca ii fierbi in coaja, vei vedea ca aceasta se innegreste, iar culoarea trece si in cartof si ii schimba aspectul. Tine-i departe de lumina si la temperatura intre 3 ?C si 6 ?C si evita depozitatea lor in frigider, pentru a nu-si schimba proprietatile organoleptice. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro