De ce sa nu arunci cotoarele ardeilor. Reteta inedita a unui bucatar salajean

De ce sa nu arunci cotoarele ardeilor. Reteta inedita a unui bucatar salajean

Ingrediente necesare pentru aceasta reteta sunt: cotoare de ardei, carne de porc sau de pui, o rosie, trei-patru cartofi, un morcov, o ceapa, sare, piper, frunze de patrunjel.

acum 23 luni (28 Sep 2017)

Ingrediente necesare pentru aceasta reteta sunt: cotoare de ardei, carne de porc sau de pui, o rosie, trei-patru cartofi, un morcov, o ceapa, sare, piper, frunze de patrunjel.

Cotoarele ardeilor trebuie curatate foarte bine de seminte, apoi li se taie coditele, bucatile ramase taindu-se in sferturi, explica gastronomul salajean Mircea Groza. Se curata cartofii, se taie in cuburi potrivite si se pun la fiert in apa rece cu sare.

Carnea - de porc ori de pui - se taie bucati, care se calesc in untura, avand grija sa nu se arda. Adaugam o ceapa taiata marunt si un morcov rondele, amestecam bine si dupa ce tragem oala de pe foc, completam cu o lingura generoasa de boia dulce.

Mai puteti citi:

Ciorba de rosii ca-n Salaj. Care este ingredientul care ii da savoare

Gusturile minunate de pe vremea bunicii. Reteta savuroasei topale de pui cu ciuperci ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro