De ce sa nu adapostesti un "homeless" in scara blocului

De ce sa nu adapostesti un

Nu pot sa cred ca un om care conduce o firma de "head hunting" se lasa coplesit de emotii de acest gen. Nu era mai simplu sa suni la politie sa vina sa il ridice si, mai apoi, sa ii gaseasca ei un loc de cazare?!

acum 65 luni (12 Feb 2015)

>

Despre bucurestenii care ar comite o crima fara sa stea pe ganduri

Intre timp am mai aflat cate ceva despre el, il intalnesc in fiecare seara cand ma intorc acasa. Are 54 de ani, a fost operator de imagine la Romaniafilm si e pe strada de 18 ani, dupa ce a plecat din casa in urma unui divort. Cand noaptea sunt afara -2, -3C nu vrea sa intre in scara blocului, zice ca ii este prea cald acolo si nu poate dormi. Si ca, oricum, are multi microbi si nu ar vrea sa ii imbolnaveasca pe oamenii din bloc, mai ales ca se aud si copii pe acolo.

Noptile trecute, cand erau -7, -8C afara am chemat pe cei de la serviciile sociale sa-l ia, insa a fugit cand a venit ambulanta.

Mai jos, doua dintre multele comentarii de la cititori care demonstreaza, cu argumente microbiologice zdrobitoare, ca nu aveam dreptate cand spuneam sa-l tinem in scara blocului noaptea, pana trece gerul, si ca trebuia sa-l ducem intr-un mediu care nu permite inmultirea microbilor. Gata sa imbolnaviti si sa omorati un bloc intreg de oameni domnule Butunoiu! Asta se intampla cand emotiile preiau controlul ratiunii, desi eu cred ca nu este vorba de emotii, vreti doar sa va faceti putina reclama de om binevoitor. Nu pot sa cred ca un om care conduce o firma de "head hunting" se lasa coplesit de emotii de acest gen.

Nelu Adamache: Prietene, daca iti era chiar asa mila de el, de ce nu l-ai invitat in casa la un ceiut?! de ce sa le expui la niste riscuri absurde?! Nu era mai simplu sa suni la politie sa vina sa il ridice si, mai apoi, sa ii gaseasca ei un loc de cazare?! Daca stateai la casa, il mai invitai pe nenea asta sa doarma la tine pe holul de la intrare? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro