De ce sa ne trezim mai repede. Ponturi pentru cei care sunt morocanosi dimineata

De ce sa ne trezim mai repede. Ponturi pentru cei care sunt morocanosi dimineata

Trezitul devreme este una dintre strategiile de atingere a performantei pe care o aplica sportivii, oamenii de stiinta, oamenii de afaceri, spune speakerul motivational Robin Sharma. Ponturile, detaliate, in video-ul de mai jos, credit video: canalul de youtube al lui Robin Sharma: Mai puteti citi: Romanul care a scris o carte cu un faimos speaker motivational: "Succesul e simplu, noi l-am complicat.

acum 81 luni (12 Jun 2016)

Trezitul devreme este una dintre strategiile de atingere a performantei pe care o aplica sportivii, oamenii de stiinta, oamenii de afaceri, spune speakerul motivational Robin Sharma.

Acesta ii sfatuieste pe cei care vor sa se trezeasca devreme sa incerce unul dintre cele cinci ponturi pe care le ofera.

Cei care au conditie fizica au mai putina nevoie de somn si au mai multa energie.

"Nu e o pierdere de vreme si nu trebuie vazuta ca un cost, ci drept o investitie", afirma Robin Sharma. Masajul saptamanal, continua acesta, va va ajuta va dormiti mai putin, implicit, sa va treziti mai devreme.

Cei care mananca mai putin au mai multa energie. Cand va ingrijorati pierdeti energie si cu cat va ingrijorati mai mult, cu atat aveti mai putina energie si veti avea nevoie de mai mult somn", explica speakerul motivational.

"Gasiti la actuala voastra slujba moduri prin care sa va placa ceea ce faceti!", zice acesta.

Ponturile, detaliate, in video-ul de mai jos, credit video: canalul de youtube al lui Robin Sharma:

Mai puteti citi:

Romanul care a scris o carte cu un faimos speaker motivational: "Succesul e simplu, noi l-am complicat. Cea mai puternica motivatie a mea e frica"

Cum sa fii un bun manager. Sfaturile unui trainer NATO si NASA: "Atunci cand cineva pleaca dintr-o companie, de cele mai multe ori pleaca din cauza sefului"

EXCLUSIV Interviu cu Jack Canfield, cel mai bun specialist al lumii in a obtine succesul. Care sunt locurile din lume unde oamenii depasesc frecvent varsta de 100 de ani si de ce ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro