De ce Romania lui Piedone e altfel: "Mi s-a parut prea mare tevatura pentru Colectiv. Dumnezeu sa-l ajute sa castige!"

Cei mai multi, care aveau buletinul cu ei, ramaneau sa se inscrie pe lista de sustinatori, iar cei carora le lipsea cartea de identitate erau curiosi daca nu ar putea sa o faca si fara actele de identitate, dezamgiti ca nu se poate asta. Multi fani de-ai primarului demisionar fugeau de declaratii, iar unii au ales sa-si spuna opiniile si motivele de sustinere sub protectia anonimatului: "Am votat dintotdeauna cu dansul, suntem aici aproape, la doi pasi, suntem multumiti de parcuri, de parcari, de drumuri, avem aleile frumoase intre blocuri". Mai toti cei care trec pragul sediului de campanie au aceeasi parere: il vor inapoi pe cel pe care, in urma cu mai putin de jumatate de an, il huiduiau si ii cereau demisia zeci de mii de oameni, dupa tragedia din Club Colectiv. Cele mai importante lucru pe care Cristian Popescu Piedone l-a facut astfel incat sa ii usuereze viata sunt cele ce implica copiii: "A facut multe lucruri bune pentru sector, a facut locuri de joaca spre exemplu, a amenajat scolile, sunt cele mai multe scoli cu afterschool, sunt multe gradinite, in sectorul 6 sunt multe gradinite particulare, la noi sunt multe gradinite de stat, care sunt foarte bune si chiar sunt locuri disponibile, nu trebuie sa te duci sa dai spaga. "Legat de Colectiv, nu consider ca e vina lui Piedone" Catalina Harbuz are 36 de ani si a venit impreuna cu sotul si cu bebelusul pentru a-si da semnatura de sustinere a candidaturii lui Piedone. Femeia ii mai ureaza lui Piedone "sa il ajute Dumnezeu sa se ocupe, sa termine ce inceput, ca mai are, trebuie sa ne reabiliteze si noua blocul, ca alea de langa arata de zici ca sunt hoteluri si la noi zici ca suntem la puscarie. Iuliana Irimescu (42 de ani), o alta bucuresteanca venita vineri la sediul de campanie al lui Piedone pentru a-si da semnatura pe listele de sustinere, are si ea propria judecata privind vinovatia lui Piedone pentru tragedia din Colectiv: "Il sustin, pentru ca eu nu l-am considerat vinovat.

acum 94 luni (22 Apr 2016)

Altii veneau pentru a doua oara sa-si dea semnatura, dezamagiti ca prima depunere a candidaturii a celui care le-a fost primar timp de aproape doua mandate i-a fost respinsa. O parte dintre ei spuneau ca au fugit de la serviciu pentru a-si sustine candidatul, iar altii se trezeau in fata listelor, atrasi de pe strada de verdele puternic al sediului de campanie. Cei mai multi, care aveau buletinul cu ei, ramaneau sa se inscrie pe lista de sustinatori, iar cei carora le lipsea cartea de identitate erau curiosi daca nu ar putea sa o faca si fara actele de identitate, dezamgiti ca nu se poate asta. La fel de dezamagiti erau si cei care au aflat ca nu pot veni doar cu buletinele rudelor, pentru a le trece pe aceleasi liste.

Vineri, pana la amiaza, sediul de campanie nu parea sa fi fost vizitat de mai mult de 50 de sustinatori. sau "Dumnezeu sa-l ajute sa castige si acum!", nu lipseau din gurile celor ce ieseau pe usa. Multi fani de-ai primarului demisionar fugeau de declaratii, iar unii au ales sa-si spuna opiniile si motivele de sustinere sub protectia anonimatului: "Am votat dintotdeauna cu dansul, suntem aici aproape, la doi pasi, suntem multumiti de parcuri, de parcari, de drumuri, avem aleile frumoase intre blocuri".

Locuitorii din sectorul lui Piedone nu il mai considera vinovat pentru Colectiv, iar tragedia din toamna trecuta este pentru multi un subiect tabu. Mai toti cei care trec pragul sediului de campanie au aceeasi parere: il vor inapoi pe cel pe care, in urma cu mai putin de jumatate de an, il huiduiau si ii cereau demisia zeci de mii de oameni, dupa tragedia din Club Colectiv. "A avut un necaz"

Pensionarul Constantin, cum ni se recomanda, ne lamureste scurt ca nu face poze, pentru ca familia nu-l lasa. Cu toate aceastea, ne spune parerile lui despre de c ear trebui Piedone sa revina la Primarie:

"A avut un necaz pe care nu l-a dorit nimeni din Romania asta s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro