De ce recomanda expertii antrenamentul la sala alaturi de un partener si nu solitar. "Vei ramane in aceeasi rutina"

De ce recomanda expertii antrenamentul la sala alaturi de un partener si nu solitar.

El este cel care trage de tine sa mergi la sala si tot el va fi cel care va face ca tu sa tragi mai intens, ceea ce reprezinta al doilea motiv sa ai un partener de antrenament.

acum 57 luni (11 Apr 2017)

Antrenamentele cu un partener sau partenera ne deschid o perspectiva in care motivatia este mult mai mare, mai dozata fata de situatia cand te antrenezi singur, spun expertii. Nicu Vonet, antrenor de fitness specializat, afirma ca exista o serie de motive pentru care e benefic pentru tine si pentru atingerea unor targete sa te antrenezi cu cineva. Este un lucru sa iti anulezi planurile propii, alta e sa o faci cand un cineva conteaza pe tine. Cu totii avem zile grele, insa un partener de antrenament mereu te va incuraja sa mergi la sala si sa va antrenati impreuna. El este cel care trage de tine sa mergi la sala si tot el va fi cel care va face ca tu sa tragi mai intens, ceea ce reprezinta al doilea motiv sa ai un partener de antrenament. El nu te va lasa sa renunti la ultima repetare, sa sari peste un exercitiu sau sa te intinzi cu pauzele. Singura recomandare suplimentara in acest caz e sa ai pe cineva cu aceeasi experienta si pregatire ca tine cu care sa te antrenezi", afirma antrenorul Nicu Vonet de la Grand Fitness.

Tot el mai afirma ca un coleg de antrenament poate sa te jute sa eviti accidentarile, atunci cand vrei sa iti depasesti limitele si recordurile, fiind mereu cu ochii pe tine atunci cand executi un exercitiu. Tot un coleg de antrenament va face ce mersul la sala sa insemne si diversitate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro