De ce prefera romanii din nordul tarii sa mearga de 1 Mai in strainatate si nu pe litoralul romanesc

De ce prefera romanii din nordul tarii sa mearga de 1 Mai in strainatate si nu pe litoralul romanesc

Un sejur de 3 nopti/4 zile la un hotel de 3 stele cu mic dejun in statiunea Mamaia incepe de la 319 lei/persoana, iar la un hotel de 4 stele in aceeasi statiune costa 430 lei/persoana", afirma Mircea Spatar, managerul agentiei de turism Paralela 45.

acum 40 luni (23 Apr 2017)

Daca pentru romanii din sudul arcului carpatic, litoralul Marii Negre este o destinatie deja consacrata, cei din nordul tarii o cam ocolesc, din cauza distantei prea mari si a lipsei curselor de avion directe spre litoral.

"Sunt putini satmarenii care au ales sa isi petreaca zilele libere de 1 Mai la mare, in special din cauza distantei destul de mari pe care o au de parcurs si lipsa curselor de avion din zona spre Constanta, care incep abia in luna iunie. Un sejur de 3 nopti/4 zile la un hotel de 3 stele cu mic dejun in statiunea Mamaia incepe de la 319 lei/persoana, iar la un hotel de 4 stele in aceeasi statiune costa 430 lei/persoana", afirma Mircea Spatar, managerul agentiei de turism Paralela 45.

Cei care isi permit un sejur de 1 mai si nu doar o minivacanta de weekend aleg de obicei destinatii devenite clasice pentru turismul din aceasta parte a tarii.

"Sunt cautate si ofertele de tip city-break, insa in special in capitalele europene mai apropiate de zona de nord a tarii, unde se poate ajunge usor cu masina : Budapesta, Cracovia, Viena si Praga sunt in topul preferintelor. Ofertele pentru aceste destinatii pentru 3 nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele incep de la 89 euro/persoana", mai afirma managerul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro