De ce nu trebuie sa existe mila pentru hoti

De ce nu trebuie sa existe mila pentru hoti

Spunem ca, poate, ce striga doamna Udrea despre Coldea si Kovesi are un sambure de adevar, ne emotionam la posibilitatea ca fosta sefa a PMP va fi dusa fortat la ginecolog, ii plangem de mila lui Vanghelie ca si-ar putea rupe piciorul scriind denunturi, sorbim jelaniile lui Fenechiu si Ridzi despre conditia puscariasului si ne intrebam daca nu ar trebui sa il lase liber pe Pinalti pentru ca - "saracul" - se usuca pe picioare in arest.

acum 70 luni (16 Mar 2015)

>

Vedem o ingaduinta publica revasata asupra afaceristilor si politicienilor care se ciocnesc de procurori si mascati, mergem pana in punctul in care suspectii devin nici mai mult nici mai putin decat victime ale justitiei.

Spunem ca, poate, ce striga doamna Udrea despre Coldea si Kovesi are un sambure de adevar, ne emotionam la posibilitatea ca fosta sefa a PMP va fi dusa fortat la ginecolog, ii plangem de mila lui Vanghelie ca si-ar putea rupe piciorul scriind denunturi, sorbim jelaniile lui Fenechiu si Ridzi despre conditia puscariasului si ne intrebam daca nu ar trebui sa il lase liber pe Pinalti pentru ca - "saracul" - se usuca pe picioare in arest. Cand privesti stirea cu fata care musca dintr-un corn primit la scoala - si ii ramane intre dinti o lama - gandeste-te ca totul este din pricina unei licitatii trucate si a unui politician corupt. Cand n-ai un pat in spitalul in care te-ai internat, trebuie sa iti dai seama ca patul tau a fost furat de coruptii carora le plangi de mila seara, in prime-time, la indemnul unui jurnalist platit de cel care ti-a furat patul.

Ne-am intrebat de multe ori de ce la altii s-a putut si la noi nu.

Abia dupa ce-i vad pe toti cei care au praduit tara la puscarie, abia dupa ce vor fi intrebati din ce si-au facut averi si palate, abia atunci o sa ma intreb si eu daca nu cumva DNA-ul are putere prea mare si daca arestul este o tortura. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro