De ce nu-si mai vorbesc Simona Halep si Irina Begu, cele mai bune jucatoare din tenisul feminin romanesc

De ce nu-si mai vorbesc Simona Halep si Irina Begu, cele mai bune jucatoare din tenisul feminin romanesc

Desi au fost colege de generatie la junioare, relatiile dintre Halep si Begu sunt acum extrem de glaciale. "A fost un cadou de Paste!", a spus Halep, care a subliniat din nou ca nu i s-a parut potrivita metoda lui Cruciat de a o incuraja pe Begu.

acum 91 luni (26 Sep 2016)

Desi au fost colege de generatie la junioare, relatiile dintre Halep si Begu sunt acum extrem de glaciale. raceala a pornit de la un incident petrecut la turneul de Madrid, disputat anul acesta, unde cele doua au fost adversare. Halep a fost deranjata de indicatiile zgomotoase pe care Adrian Cruciat, antrenorul Irinei Begu, i le dadea acesteia, si chiar a solicitat arbitrului sa intervina. "A fost un cadou de Paste!", a spus Halep, care a subliniat din nou ca nu i s-a parut potrivita metoda lui Cruciat de a o incuraja pe Begu. In replica, Begu a spus: "Antrenorul meu, indiferent de meci sau de cu cine joc, se comporta la fel.

De la acel incident, petrecut in luna mai, cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit, ba chiar s-au evitat. Irina Begu se inscrisese la turneul de la Bucuresti, inainte ca Halep sa-si anunte si ea prezenta, dar a renuntat sa mai participe atunci cand Simona a confirmat participarea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro