De ce nu isi da Ponta demisia din functia de premier

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, că s-a gandit de foarte multe ori la demisie, atat de la conducerea PSD, cat și din fruntea Guvernului. Citește și: Ponta clarifică, pe Facebook, situația din PSD Premierul Victor Ponta a anunţat duminică, printr-o scrisoare adresată liderilor social-democraţi şi postată pe Facebook, decizia de "a nu mai ocupa nicio funcţie de conducere" in PSD pană in momentul in care işi va demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile care ii sunt aduse in justiţie.

acum 72 luni (14 Jul 2015)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, că s-a gandit de foarte multe ori la demisie, atat de la conducerea PSD, cat și din fruntea Guvernului. In acest context, premierul a precizat că o demisie de la Guvern ar insemna să cedeze țara "celor care au distrus-o inainte". M-am gandit la PSD, partidul meu, cu bune și cu rele, care cred că a făcut multe lucruri bune.Am găsit o formulă foarte bună, Rovana Plumb. Sunt niste proiecte pe care le-am pus in aplicare și vreau să le duc la bun sfarșit. Eu dacă imi dau demisia de la Guvern, inseamnă că imi dau țara celor care au distrus-o inainte.

Citește și: Ponta clarifică, pe Facebook, situația din PSD

Premierul Victor Ponta a anunţat duminică, printr-o scrisoare adresată liderilor social-democraţi şi postată pe Facebook, decizia de "a nu mai ocupa nicio funcţie de conducere" in PSD pană in momentul in care işi va demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile care ii sunt aduse in justiţie. Decizia a fost anunţată in contextul in care Victor Ponta este aşteptat la DNA, după ce cateva săptămani a evitat să se vadă cu procurorii, alegand să plece in Turcia pentru o operație care putea fi realizată și in Romania. Tot in cursul acestei zile, procurorii DNA au instituit sechestru pe e averea lui Victor Ponta, care are calitatea de inculpat in dosarul Turceni Rovinari. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro