De ce nu intelege Alexandru Arsinel dilema morala in care se afla? "Comportamentul lui este identic cu al lui Mihai Lucan"

De ce nu intelege Alexandru Arsinel dilema morala in care se afla?

De asemenea, sare in apararea lui Mihai Lucan, pentru care "va aprinde lumanari in biserica", si creeaza sentimentul unei complicitati cu acesta, care in loc sa-i linisteasca pe cei care il acuza ca a fost favorizat de sistem si ca s-a folosit de acesta, ii fac si mai inversunati.

acum 34 luni (4 Jan 2018)

>

Niciun om cu scaun la cap nu-l poate acuza pe Alexandru Arsinel ca n-a asteptat sa moara. In general, problema in cazuri precum cel al lui Alexandru Arsinel nu este la pacienti, ci la guvernanti si la nivelul sistemului de sanatate (inclusiv la doctori). Din aceasta cauza, apar indivizi precum doctorul Mihai Lucan, care decid de la sine putere cine merita sa primeasca o noua sansa la viata.

Daca nu poate fi acuzat ca a luptat pentru viata sa, iar un sistem corupt si inuman l-a favorizat, Alexandru Arsinel nu are nicio scuza pentru comportamentul pe care il are in acest moment. Si ce simplu si de bun simt ar fi fost sa spuna doar atat: "Si eu sunt o victima a doctorului Mihai Lucan si a sistemului de sanatate. De asemenea, sare in apararea lui Mihai Lucan, pentru care "va aprinde lumanari in biserica", si creeaza sentimentul unei complicitati cu acesta, care in loc sa-i linisteasca pe cei care il acuza ca a fost favorizat de sistem si ca s-a folosit de acesta, ii fac si mai inversunati. "Intamplarea face ca am un nume care rezoneaza intr-un anumit fel si jigodiile profita de treaba asta", spune intr-o declaratie la Digi 24 maestrul comediei, transformat de acest scandal intr-un veritabil Frankenstein. Incapabil sa inteleaga ca a beneficiat de tratament preferential tocmai datorita numelui sau, Arsinel se considera victima unor "jigodii" care arata cu degetul catre hibele sistemului de sanatate.

In cele din urma, comportamentul lui Alexandru Arsinel este identic cu al lui Mihai Lucan: sunt oamenii pentru care sistemul functioneaza bine, sunt oamenii pentru care a fost creat acest sistem, sunt oamenii care il perpetueaza. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro