De ce nu este posibila prietenia fara atractie fizica intre o femeie si un barbat: momentul in care amicitia ia sfarsit

De ce nu este posibila prietenia fara atractie fizica intre o femeie si un barbat: momentul in care amicitia ia sfarsit

Plecand de la aceasta intrebare, cercetatorii de la Universitatea din Wisconsin - SUA, a invitat 88 de perechi de prieteni de sex opus, pentru a raspunde la un set de intrebari. Specialistii au constat ca, in general, femeile nu au fost atrase de omologul lor de sex masculin si au vazut conexiunea lor ca cea dintre doi prieteni apropiati, in schimb barbatii au aratat sentimente romantice puternice si clare pentru prietenele lor.

acum 61 luni (14 Sep 2016)

Pot exista doar sentimente de prietenie intre un barbat si o femeie? Barbatii au desfasurat munci grele alaturi de alti reprezentanti de sex masculin, iar femeile se ocupau de treburi casnice.

La sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX, barbatii si femeile au inceput sa experimenteze evenimente sociale si activitati comune, deoarece tot mai multe femei au inceput sa lupte pentru drepturi egale, sa urmeze studii superioare si sa ocupe functii importante, scrie dailyamerican.com.

Plecand de la aceasta intrebare, cercetatorii de la Universitatea din Wisconsin - SUA, a invitat 88 de perechi de prieteni de sex opus, pentru a raspunde la un set de intrebari.

Specialistii au constat ca, in general, femeile nu au fost atrase de omologul lor de sex masculin si au vazut conexiunea lor ca cea dintre doi prieteni apropiati, in schimb barbatii au aratat sentimente romantice puternice si clare pentru prietenele lor. Nu doar atat, acestia au confundat cu usurinta sentimentele de prietenie ale femeilor cu semne de interes romantic reciproc. Cand ia sfarsit relatia de amicitie

Concluzia acestui studiu este ca femeile dezvolta o relatie de prietenie, in timp ce barbatii intotdeauna spera la mai mult. Barbatii prezinta o lipsa de implinire pe parcursul timpului, vazand ca raman doar prieteni, iar femeile isi dau seama de intentiile acestora.

Relatiile dintre barbati si femei vor ramane pentru totdeauna complicate, dar tocmai acest lucru face controversa atat de interesanta, celebra intrebare urmand a ramane mult timp pe buzele oamenilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro