De ce Nicole Kidman nu-i mentioneaza niciodata in discursuri pe cei doi copii adoptati cu Tom Cruise

De ce Nicole Kidman nu-i mentioneaza niciodata in discursuri pe cei doi copii adoptati cu Tom Cruise

In discursul de multumire de la gala Globurile de Aur 2018, Nicole Kidman le-a mentionat doar pe fiicele sale din casatoria cu Keith Urban, Sunday Rose si Faith Margaret, in varsta de 9, respectiv 7 ani, scrie The Washington Post. Nicole Kidman si Tom Cruise, alaturi de cei doi copii adoptati, in perioada casniciei lor FOTO Daily Mail De asemenea, actrita americana Leah Remini (47 de ani), care a fost adepta acestei religii, a povestit ca la un moment dat, cand s-a intalnit cu Isabella, fiica adoptata de fostul cuplu, a intrebat-o daca a mai vorbit cu Nicole in ultimul timp, iar ea a raspuns "Nici daca as avea de ales" si a adaugat ca mama ei este "SP".

acum 62 luni (10 Jan 2018)

In discursul de multumire de la gala Globurile de Aur 2018, Nicole Kidman le-a mentionat doar pe fiicele sale din casatoria cu Keith Urban, Sunday Rose si Faith Margaret, in varsta de 9, respectiv 7 ani, scrie The Washington Post. Fanii vedetei au remarcat ca artista nu i-a mentionat si pe ceilalti doi copii ai ei, Isabella Jane si Connor Cruise, in varsta de 25, respectiv 22 de ani, pe care i-a adoptat in timpul mariajului ei anterior, cu actorul Tom Cruise.

Cuplul a divortat in 2001, dupa 11 ani de casnicie, iar actrita este in prezent casatorita cu muzicianul Keith Urban, in varsta de 50 de ani. Nu e prima oara cand actrita ii "omite" din discursul de acceptare a unui premiu pe copiii sai cu Tom Cruise. Potrivit adeptilor scientologiei, cei care parasesc aceasta religie nu mai sunt bine priviti de aceasta comunitate religioasa, rupand, de obicei, legaturile cu persoanele renegate.

Nicole Kidman si Tom Cruise, alaturi de cei doi copii adoptati, in perioada casniciei lor FOTO Daily Mail De asemenea, actrita americana Leah Remini (47 de ani), care a fost adepta acestei religii, a povestit ca la un moment dat, cand s-a intalnit cu Isabella, fiica adoptata de fostul cuplu, a intrebat-o daca a mai vorbit cu Nicole in ultimul timp, iar ea a raspuns "Nici daca as avea de ales" si a adaugat ca mama ei este "SP". Mai mult, intr-un documentar produs de HBO numit "Going Clear: Scientology and the Prison of Belief", in care actrita vorbeste despre ce inseamna apartenenta la aceasta religie, este speculat si faptul ca liderul religios, David Miscavige, "a ajutat" la ruperea legaturilor dintre Nicole Kidman si copiii adoptati, dupa divortul de Tom Cruise. De-a lungul timpului, nici Nicole Kidman si nici Tom Cruise nu au facut declaratii cu privire la speculatiile aparute in presa internationala despre instrainarea actritei fata de cei doi copii adoptati in perioada casniciei lor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro