De ce n-a fost umflata salteaua care ar fi putut sa atenueze caderea femeii care a sarit de pe bloc dupa 35 de ore

De ce n-a fost umflata salteaua care ar fi putut sa atenueze caderea femeii care a sarit de pe bloc dupa 35 de ore

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti au explicat, pentru "Adevarul", de ce nu a fost umflata perna enorma care a fost adusa tocmai din doatarea pompierilor din Arges. De asemenea, acesta mai spune ca a incercat de mai multe ori sa vorbeasca cu Elena, sa vada care sunt problemele care o macina, insa de fiecare data se intampla la fel.

acum 68 luni (23 May 2015)

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti au explicat, pentru "Adevarul", de ce nu a fost umflata perna enorma care a fost adusa tocmai din doatarea pompierilor din Arges. "In momentul in care ne pregateam sa o umflam, echipa de negociatori a spus sa incetam orice demers pentru ca femeia incepuse sa se agite", sustin reprezentantii ISU.

De asemenea, acestia au explicat ca astfel de saltele nu sunt potrivite pentru a atenua caderile de la distante mari, intrucat persoana care cade in gol pe o asemenea saltea este aruncata cu putere langa perna gonflabila, inregistrandu-se pana acum multe cazuri in care oamenii au ramas invalizi. Din cauza unei depresii, Elena a fost internata in spital si a fost supravegheata atent de medici, iar starea ei de sanatate parea ca se imbunatatise. Peste cateva zile, fiica Elenei ar fi trebuit sa isi sarbatoreasca ziua de nastere si se pare ca asta este unul dintre motivele care au facut-o pe femeie sa-si puna capat zilelor. "Eu imi amintesc ca si anul trecut in perioada zilei de nastere a Alinei, Elena si-a schimbat complet starea. Eu sunt surprinsa ca a recurs la un asa gest pentru ca toti o cunoastem ca fiind o persoana foarte, foarte credincioasa", mai povesteste Flori Dobre. Si administratorul blocului in care lucra ca femeie de serviciu a facut cateva precizari pentru reporterii "Adevaru"l. "De cateva luni lucreaza ca femeie de serviciu la noi (n.r. A fost in probe si pana la urma am decis sa ii prelungim contractul pentru ca este o femeie muncitoare. Zilele trecute am trimis si fochistul la ea acasa sa vedem ce s-a intamplat cu ea de nu a mai ajuns la munca. De asemenea, acesta mai spune ca a incercat de mai multe ori sa vorbeasca cu Elena, sa vada care sunt problemele care o macina, insa de fiecare data se intampla la fel. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro