De ce l-a impins sotia pe Mircea Lucescu sa aleaga Zenit St. Petersburg, desi avea oferte mult mai consistente

De ce l-a impins sotia pe Mircea Lucescu sa aleaga Zenit St. Petersburg, desi avea oferte mult mai consistente

Lucescu a fost curtat insistent de toate cele trei mairi puteri fotbalistice de pe malurile Bosforului, Galatasaray, Besiktas si mai ales Fenerbahce oferindu-i bani frumosi pentru a reveni in Turcia.Tehnicianul roman n-a ascuns niciodata ca Istanbul este orasul sau favorit si ca acolo s-a simtit cel mai bine in toata cariera sa de tehnician.

acum 43 luni (2 Jul 2016)

Lucescu a fost curtat insistent de toate cele trei mairi puteri fotbalistice de pe malurile Bosforului, Galatasaray, Besiktas si mai ales Fenerbahce oferindu-i bani frumosi pentru a reveni in Turcia.Tehnicianul roman n-a ascuns niciodata ca Istanbul este orasul sau favorit si ca acolo s-a simtit cel mai bine in toata cariera sa de tehnician. Nu pentru ca nu i-ar fi placut, ci pentru ca situatia instabila din Turcia si mai ales din Istanbul au speriat-o, temerile sale fiind confirmate de atentatele din ce in ce mai sangeroase care au loc acolo. Sotia antrenorului de 70 de ani a trait oricum pe viu drama de la Donetk, unde orasul a fost bombardat de separatisii rusi, determinand astfel mutarea echipei in alt oras.

Astfel Lucescu a acceptat oferta celor de la Zenit St.Petersburg, o echipa de traditie si cu valoare in Rusia si care i-a oferit si un salariu bun. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro