De ce Kosovo si nu Catalonia? | OPINIE

Fuga albanezilor din Kosovo de teama "opresorului sarb" a fost o alta actiune bine orchestrata de specialistii unor servicii occidentale.

acum 80 luni (1 Nov 2017)

In paralel, in tabere special amenajate din Ungaria si din alte locuri, organizate cu bani din Vest, erau pregatite viitoarele structuri ale noilor entitati statale. In special cele de forta. Pregatirea acestora mergea mana in mana cu bine orchestratele campanii ale mass-media occidentale de demonizare a liderilor politici sarbi.

Apogeul mistificarilor il reprezinta "crimele armatei iugoslave si ale sarbilor in Kosovo". Acestea au reprezentat justificarea bombardarii de catre NATO a unui stat membru al ONU, independent si suveran. Belgradul era bombardat cum nu mai fusese din aprilie 1941. Atunci - de catre Germania fascista!

Fuga albanezilor din Kosovo de teama "opresorului sarb" a fost o alta actiune bine orchestrata de specialistii unor servicii occidentale. De mai multe ori m-am dus la punctul de frontiera cu Macedonia, sa vad, pe viu, exodul. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro