De ce isi doresc tot mai multe romance incaltari facute pe comanda si cat costa o pereche personalizata

De ce isi doresc tot mai multe romance incaltari facute pe comanda si cat costa o pereche personalizata

Desi marii retaileri vestimentari au magazinele pline de modele de incaltaminte pentru toate gusturile, exista din ce in ce mai multe persoane care prefera sa apeleze la ateliere si designeri care se ocupa de realizarea, pe comanda, a pantofilor in ton cu tendintele si cu propria viziune. Preturile incep de la suma de 250 de lei, variind in functie de tipul si cantiatea de material folosita, tocul ales si alte detalii care influenteaza timpul investit in finalizarea pantofilor. Atat bloggerul Carmen Negoita, in calitate de cumparator, cat si Diana Petrescu, proprietara brandului Veronesse, sunt de parere ca cel mai important atribut al celui care opteaza pentru incaltaminte facuta la comanda este dorinta de confort.

acum 76 luni (27 May 2016)

O pereche buna de pantofi trebuie sa intruneasca mai multe calitati, trei dintre cele mai importante fiind comoditatea, rezistenta si, desigur, designul. Desi marii retaileri vestimentari au magazinele pline de modele de incaltaminte pentru toate gusturile, exista din ce in ce mai multe persoane care prefera sa apeleze la ateliere si designeri care se ocupa de realizarea, pe comanda, a pantofilor in ton cu tendintele si cu propria viziune.

In ultimii ani, acest trend a evoluat si in Romania, iar pasionatele de moda se pot bucura de modele unicat, create special pentru ele, la preturi accesibile. Preturile incep de la suma de 250 de lei, variind in functie de tipul si cantiatea de material folosita, tocul ales si alte detalii care influenteaza timpul investit in finalizarea pantofilor. Nu mai vorbesc de faptul ca pretul de achizitie este chiar mai mic decat cel din magazin, unde platim in plus atat eticheta, cat si cheltuielile suplimentare ale brandului. Pretul final este mai accesibil si mai corect decat daca ai cumpara dintr-un magazin", este de parere Carmen Negoita, autoarea blogului de moda carmennegoita.com. Tocurile, semnatura a vestimentatiei feminine, pot fi pe cat de frumoase, pe atat de chinuitoare. Atat bloggerul Carmen Negoita, in calitate de cumparator, cat si Diana Petrescu, proprietara brandului Veronesse, sunt de parere ca cel mai important atribut al celui care opteaza pentru incaltaminte facuta la comanda este dorinta de confort.

FOTO Model Veronesse

Cei care isi comanda astfel de articole sunt oameni care isi doresc produse de calitate, dar mai ales foarte confortabile. In acest caz, o pereche de pantofi confortabili este deosebit de importanta. Apoi avem categoria celor care pun accent pe design si pe posibilitatea de a avea ceva unicat, explica bloggerul de moda.

Carmen Negoita FOTO Arhiva personala

Dorinta femeilor de a ram... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro