De ce insista alesii pentru pensii de lux. Senator UNPR: "Eu stiu ce suport! Sunt terfelit si asimilat unei armate de penali"

De ce insista alesii pentru pensii de lux. Senator UNPR:

Citeste si: Cine sunt parlamentarii care au semnat pentru pensii de lux Alesi din toate partidele politice au semnat proiectul depus de parlamentarul PSD Petre Daea si care prevede majorarea sumei primite in functie de numarul de mandate obtinute.

acum 63 luni (19 Apr 2015)

Intrebat, la Romania TV, de ce parlamentarii au nevoie de pensii speciale, Vasiliev a ras, dupa care a elaborat un raspuns.

"Este vorba, pana la urma, de o contrabalansare a terfelirii la care e supus Parlamentul, ca o forma minima de respect. Dac-am ajuns sa terfelim Senatul si sa-l numim penal, atunci aceasta pensie sa fie ca o compensare pentru ceea ce trebuie sa suportam in momentul de fata. Mai este ceva, se discuta de cuantum de 1000 de lei. Eu stiu ce am suportat in campania electorala, stiu si ce suport acum, in contextul in care sunt asimilat cu o armata de corupti", s-a plans Vasiliev.

Intrebat de ce nu demisioneaza daca nu face fata presiunii, Vasiliev a raspuns: "Imi dau demisia ca sa vina cine? El face parte dintre cei 255 de alesi care au semnat proiectul initiat de catre deputatul PSD Petre Daea, potrivit caruia parlamentarii ar putea beneficia de o pensie speciala de pana la 4000 de lei.

Citeste si:

Cine sunt parlamentarii care au semnat pentru pensii de lux

Alesi din toate partidele politice au semnat proiectul depus de parlamentarul PSD Petre Daea si care prevede majorarea sumei primite in functie de numarul de mandate obtinute. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro