De ce este stranie demisia Tatianei Niculescu din functia de purtator de cuvant al lui Iohannis

De ce este stranie demisia Tatianei Niculescu din functia de purtator de cuvant al lui Iohannis

Oricum, e o fraza nu prea fericita, ca si aceea a lui Adrian Streinu-Cercel cind a demisionat din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii cum ca ar avea probleme de sanatate, desi in aceasta e o dira de cinism (sanatate-sanatate...) Klaus Johannis oricum comunica mai putin si mai greoi decit ar trebui intr-o lume atit de facebookizata si youtubizata.

acum 101 luni (22 Apr 2015)

Ea a spus: "Decizia mea a fost motivata de constatarea ca in perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care as fi dorit-o."

Oricum, e o fraza nu prea fericita, ca si aceea a lui Adrian Streinu-Cercel cind a demisionat din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii cum ca ar avea probleme de sanatate, desi in aceasta e o dira de cinism (sanatate-sanatate...) Klaus Johannis oricum comunica mai putin si mai greoi decit ar trebui intr-o lume atit de facebookizata si youtubizata. Poate fi, aceasta, o strategie a opozitiei spirituale sau de atitudine: eu nu sunt ca lumea de azi, eu sunt mai temeinic! De fapt, pe asta s-a bazat intreaga sa campanie, ca si sperantele noastre, ale multora.

Nu sunt adeptul dezamagirii dupa un interval prea scurt: cred ca lucrul bun cere timp indelungat si rabdare din partea privitorilor. Nu cred ca domnul Johannis ar fi la fel de "jucator" ca presedintele precedent, dar nu pot crede nici ca e totul in cea mai mare ordine, si ca putem sa stam foarte linistiti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro